Fleuralot – Zijden boeketten

Shop

Verzenden

Verzenden

Wat is de levertijd ?

Als jij je bestelling geplaatst hebt gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met je boeket. Je boeket word met de hand geschikt en met veel zorg verpakt. We doen ons best om je boeket zo snel mogelijk te verzenden en ons streven is dat je binnen 1 a 2 werkdagen kunt genieten van jouw Fleuralot boeket.

Met welke bezorgdienst word mijn bestelling verzonden?

Alle bestellingen worden via PostNL verstuurd naar je thuisadres. Mocht je je boeket graag naar een afhaalpunt verstuurd hebben kun je de gegevens van het afhaalpunt bij de notities van je bestelling neerzetten.

Moet ik verzendkosten betalen?

Bij een bestelling boven de € 200,- betaal je geen verzendkosten. Bij een bestelling van minder € 200,- rekenen wij € 6,50 voor het verpakken, verzendklaar maken en het leveren van jouw bestelling.

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen. Wat kan ik doen?

Bekijk of de bevestiging in je spam terecht gekomen is.  Niks gevonden? Het kan zijn dat je een foutje gemaakt hebt tijdens het invoeren van je emailadres. Neem contact met ons op en wij zullen de bevestiging en andere communicatie toesturen.

Bestelling buiten Nederland?

Voor nu leveren wij alleen in Nederland.

Kan ik mijn adres nog wijzigen?

Heb je je bestelling al geplaatst? Neem zo snel mogelijk contact met ons op via  +31 6 22970374, info@fleuralot.nl of klik op de Whatsapp button. Heb je je bestelling nog niet geplaats kun je je adres nog wijzigen.

Mijn pakket is nog niet bezorgd, wat nu?

Het kan zijn dat jouw pakket vertraging heeft opgelopen bij PostNL. Wij adviseren je om de status van je bestelling te checken. Dit doe je met de track-and-trace code die je van ons hebt ontvangen. Heb je hulp nodig of een vraag? Neem contact op via  +31 6 22970374, info@fleuralot.nl of klik op de Whatsapp button.

Wat zijn de levertijden tijdens feestdagen ?

Houd rekening met een langere levertijd. Rond deze tijd is het extra druk bij PostNL en kan je bestelling vertraging opleveren.

× Hoe kan ik je helpen?